Geen producten (0)
Geen producten (0)
Let op. Mogelijk lange levertijd ( 4 Weken )
Hoverboard 8 Inch Met verlichting, Segboard, mini Segway, Oxboard, swagway Hoverboard 8 Inch Met verlichting, Segboard, mini Segway, Oxboard, swagway
1 2
 

Hoverboard 8 Inch Met verlichting, Segboard, mini Segway, Oxboard, swagway

€ 899,00 € 399,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-4 weken
Specificaties
Productcode 257-823
Omschrijving

8 Inch Wielen voor extra snelheid

Wil jij net als Gio en DylanPeys op een Hoverboard van smartphoneartikelen.nl rijden? Dat kan!

Dit is het nieuwere en grotere model mini Segway, hoverboard. Met de grotere 8 inch wielen kan net even iets harder dan het normale 6.5 inch model. In plaats van een max snelheid van 11 km / uur kan dit hoverboard wel 15 km / uur! Leuk om lekker mee te racen, maar doe voorzichtig! Met de gave verlichting aan de zijkanten steel je ook nog eens de show, vooral als het wat donkerder is.

 

Vertrouwde kwaliteit en garantie

Bij smartphoneartikelen.nl zit er standaard een jaar volledige garantie op je Segboard, dit houdt in dat als er iets mee mis is, we dit voor je regelen. Dit doen we om de kwaliteit te garanderen. Mits het hoverboard natuurlijk normaal is gebruikt wordt hij gereparaard of vervangen. De Hoverboards zijn uiteraar gecertificeerd en 100% veilig om te gebruiken. Wel raden we je aan voorzichtig te zijn, het gebruik is wel op eigen risico.

 

Super gave BlueTooth boxen

Er zitten ook nog goede boxen in het hoverboard, en dan ook ècht goede boxen met een fijne bass. Leuk voor als je aan het rijden bent op je mini segway. Je koppelt je telefoon gemakkelijk aan de bluetooth boxen van je Hoverboard.

Ook interessant

€ 14,99
€ 999,00 € 599,00