Geen producten (0)
Geen producten (0)
Let op. Mogelijk lange levertijd ( 4 Weken )
Magnetische kabel magneet oplader iphone 5  6  7 goud met zilver Magnetische kabel magneet kabel iphone 5  6  7 plus rose goud met goud magsafe systeem
1 2
 

iPhone 5S / SE / 6S Plus / 7 / 8 / X Magnetische Oplader Kabel

€ 14,95 € 9,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad - Levertijd 24 uur
Specificaties
Productcode 287-900-goud
Omschrijving

Nooit meer last van kabelbreuken met een magnetische oplader!

 

Met de nieuwste Premium Magneet oplader voor de iPhone 5 / 6 / 7 etc. Kan je je iPhone nog makkelijker opladen. Door de iPhone simpelweg bij de kabel in de buurt te leggen zal deze vanzelf connectie maken.

 

Het systeem van een magnetische kabel is niet nieuw, dit ken je vast wel van een MacBook, die opladers werken namelijk al langere tijd magnetisch. De set voor de iPhone bestaat uit twee delen. Een klein deel met de Lightning connector die in je iPhone past ( dit kan je laten zitten ), en een kabel die aan dit kleine lightning deeltje past. Wanneer je je iPhone op gaat laden kan je de connector tegen de kabel aan houden en klemt de kabel vanzelf aan de connector vast.

 

De magnetische oplader is van zeer stevige kwaliteit en is leverbaar in de bijpassende kleuren: Zilver, Goud en Rose Goud. Zodat de oplaad kabel een mooie match is met je Apple iPhone. 

 

Lengte: 1,2 meter

 

GarantieDeze kabel zal dankzij de magnetische werking nooit last krijgen van kabelbreuk en gaat daardoor extra lang mee, mocht je er toch problemen mee ervaren, dan kan je altijd gebruik maken van onze garantie van 1 jaar.

 

 

 

De kabel werkt met komende iOS updates.