Geen producten (0)
Geen producten (0)
Let op. Mogelijk lange levertijd ( 4 Weken )
Pelosi Sandstone case Oneplus One Zwart
 

Pelosi Sandstone case Oneplus One Zwart

€ 14,99 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad - Levertijd 24 uur
Omschrijving

Pelosi staat garant voor kwaliteit, luxe, en design. Zo geldt ook voor deze Pelosi Sandstone Back Cover Zwart. Ook zo blij met je OnePlus One Sandstone achterkant maar je wilt deze toch goed beschermen tegen invloeden van buitenaf zonder iets in te leveren op design? Dan is dit de case die je moet hebben. Door het speciale proces, die hetzelfde verloopt als bij de OnePlus One Sandstone black achterkant, krijgt deze Pelosi back cover dezelfde afwerking die je gewend bent van je OnePlus One.

Door de perfecte afwerking van de Pelosi Sandstone Back Cover Zwart zal je dus niets verliezen op design, en kies je voor de blauwe kleur heb je helemaal een unieke combinatie! De Pelosi case voor de OnePlus One is zo ontworpen dat ook alle functies beschikbaar blijven. Dus alle voordelen van bescherming zonder ook maar enig verlies van design en functionaliteit.

De Pelosi Sandstone Back Cover Zwart wordt geleverd met een screenprotector zodat jouw OnePlus One van alle kanten beschermd is. Tevens heeft de Pelosi case een opstaande rand bij het scherm. Deze is minimaal zichtbaar maar zorgt er zo wel voor dat je de OnePlus One gewoon met het scherm naar beneden op tafel kan leggen zonder dat deze beschadigt, super handig dus!

 

Standaard geleverd met screenprotector!