Geen producten (0)
Geen producten (0)
Let op. Mogelijk lange levertijd ( 4 Weken )
Flinterdun iPhone X hoesje zwarte kleur super dunne iphone X hoezen Diverse kleuren dunne iPhone hoesjes Ultra dun iPhone hoesje voor iPhone X 10 roze
1 2 3 4
 

iPhone X hoesje 0,3 mm Ultra dun

€ 4,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-4 weken
Specificaties
Productcode X-290-ZWART
Omschrijving

Bescherm jouw iPhone X met een ultra dunne hoes

Hier zie je een extreem dun hoesje voor de iPhone X dat er voor zorgt dat de look van deze mooie iPhone authentiek blijft. Als jij het zonde vindt als er krassen op je (nieuwe) iPhone X komen, maar liever geen hoesje om je telefoon hebt, dan is dit de hoes waar jij naar op zoek bent. Deze iPhone X hoes is namelijk flinterdun met een dikte van slechts 0,3 mm. Hierbij is het het dunst mogelijke, en toch functionele iPhone X hoesje ooit waarmee de look van je iPhone minimaal verandert. Het verschil tussen de iPhone X zonder hoesje, en de zelfde iPhone mèt dit hoesje is minimaal. Vooral in combinatie met een Tempered Glass screen protector is je iPhone X nu op alle vlakken beschermd tegen krassen, deuken en barsten ( de achterkant van de iPhone X is namelijk van glas! ).

Let wel op, dit hoesje beschermt de iPhone goed tegen vallen van een kleine hoogte. Als jij wat lomper met je iPhone omgaat raden we je aan om even verder te kijken bij de wat dikkere hoesjes.