Geen producten (0)
Geen producten (0)
Let op. Mogelijk lange levertijd ( 4 Weken )
Tough Armor Case iPhone 6 Plus / 6S Plus Tough Armor Case iPhone 6 Plus / 6S Plus Tough Armor Case iPhone 6 Plus / 6S Plus Tough Armor Case iPhone 6 Plus / 6S Plus
1 2 3 4
 

Tough Armor Case iPhone 6 Plus / 6S Plus

€ 9,99 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad - Levertijd 24 uur
Uitvoering niet leverbaar
Specificaties
Productcode 62-212
Omschrijving

Optimale bescherming met Spigen Air Cushion Technology

Wil je jouw telefoon beter beschermen met een hoge kwaliteit beschermhoes? Dan is de Tough Armor voor jou op maat gemaakt. De backcover is voorzien van een strak design en is gemakkelijk vast te klikken en te verwijderen aan de achterkant van je telefoon. De cover is voorzien van de nieuwste technologie : Air Cushion. Dit garandeert een uitstekende bescherming tegen krassen, stoten en vuil.

Stijlvolle backcover op maat gemaakt voor de Apple iPhone 6 plus / 6S plus 

De case is op maat gemaakt voor de Apple iPhone 6 plus en 6 S plus, wat zorgt voor een perfecte pasvorm. Het slanke design van je smartphone blijft in het hoesje perfect zichtbaar. Dankzij specifieke uitsparingen is je telefoon optimaal te bedienen en heb je altijd toegang tot je screencover en alle belangrijke knoppen en poorten van je toestel. Het patroon aan de binnenzijde, de specifieke uitsparingen en het slanke ontwerp laten zien dat de Tough Case tot in de details is uitgewerkt.

Bestel de Tough Case voor de Apple iPhone 6 plus en bescherm je toestel met deze unieke backcover tegen krassen, stoten en vuil.