Geen producten (0)
Geen producten (0)
Let op. Mogelijk lange levertijd ( 4 Weken )
iPhone 6 Plus / 6S Plus ( 5,5 iPhone 6 Plus / 6S Plus ( 5,5
1 2
 

iPhone 6 Plus / 6S Plus ( 5,5 " ) Tough Armor case

€ 9,99 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-4 weken
Specificaties
Productcode 61-878
Omschrijving

Optimale bescherming met Spigen Air Cushion Technology

Wil je jouw telefoon beter beschermen met een hoge kwaliteit beschermhoes? Dan is de Tough armor perfect voor jou! De backcover is voorzien van een strak design en is gemakkelijk vast te klikken en te verwijderen aan de achterkant van je telefoon. De cover is voorzien van de nieuwste technologie: Air Cushion. Dit garandeert een uitstekende bescherming tegen krassen, stoten en vuil.

Stijlvolle backcover op maat gemaakt voor de Apple iPhone 6 plus / 6S plus

De case is op maat gemaakt voor de Apple iPhone 6 Plus / 6S Plus, wat zorgt voor een perfecte pasvorm. Het slanke design van je smartphone blijft in het hoesje perfect zichtbaar. Dankzij specifieke uitsparingen is je telefoon optimaal te bedienen en heb je altijd toegang tot je screencover en alle belangrijke knoppen en poorten van je toestel. Het patroon aan de binnenzijde, de specifieke uitsparingen en het slanke ontwerp laten zien dat de Tough Case tot in de details is uitgewerkt.

Bestel de Tough Case voor de Apple iPhone 6 plus / 6S plus en bescherm je toestel met deze unieke backcover tegen krassen, stoten en vuil.