Geen producten (0)

Wanneer je een artikel naar ons toe wilt sturen ontvangen wij hier graag een begeleidend schrijven bij met daar in de volgende informatie:

- Naam + Achternaam

- Adres

- Telefoon nummer en/of e-mail adres

- Order ID

- Datum retourzending

- Artikelen retour

- Reden retour ( niet verplicht )

- Gewenste actie ( Bijvoorbeeld, ruilen voor een ander model, etc. )

 

Het (brievenbus) Pakketje kan dan opgestuurd worden naar:

Smartphoneartikelen.nl afdeling Retouren

Libellenstraat 22a

3061 VE Rotterdam

 

Jouw retour wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen. Wanneer je iets wilt ruilen zal dit meestal binnen 1-4 werkdagen gebeuren. Wanneer je een terugbetaling wilt streven wij er naar dit binnen 1-6 werkdagen op jouw rekening te storten.

 

Retouren zonder begeleidend schrijven met de nodige informatie worden niet in behandeling genomen. Hiervoor is dan ook geen restitutie of vervanging mogelijk.

 

 

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, of minder per brievenbus. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@smartphoneartikelen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@smartphoneartikelen.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."