Geen producten (0)

Over ons

Smartphoneartikelen.nl is een webwinkel met een mooi aanbod telefoon hoesjes, opladers, power banks, screen protectors en diverse andere smartphone artikelen. 

 

Veilig winkelen

Bij ons kan je veilig winkelen. Smartphoneratikelen.nl is gekeurd door stichting webwinkelkeur en is dus 100% betrouwbaar. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de site van stichting webwinkelkeur

 

Flexibele service

Wij staan garant voor een flexibele klantenservice. Je kan mailen, bellen, sms'en, whatsappen en communiceren via iMessage. Geen vervelend callcenter, maar direct een lid van ons team aan de lijn. Er is geen openingstijd van de klantenservice als u mailt.

We zullen de hele dag beschikbaar zijn. Als je ons tóch niet te pakken kan krijgen, kan je altijd een SMS bericht sturen. Hier wordt altijd zo snel mogelijk op gereageerd.

 

Snelle levering

Ons grote doel is om jou als klant tevreden te maken, en dat doen we ook door alle orders binnen 24 uur te bezorgen. In meer dan 95% van de gevallen slagen wij hier in en daar zijn we trots op. De super snelle verzending bedraagt ook slechts 99 cent! ( Binnen Nederland ). En is vanaf € 20,- zelfs gratis!

 

 

 

  

Smartphoneartikelen is een onderneming van Kraan Accessoires. 

Kraan Accessoires staat ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel ( Leeuwarden )

 

KVK nummer: 61266906

Btw Nummer : NL234616702B01

Adres:

De Leyen 24

8604CE

Sneek

Mail: < Contact formulier >

 

Wij zullen er alles aan doen om u te helpen waar dat nodig is!

Dé Nederlandse webshop die smartphone artikelen betaalbaar maakt